Så här kommer receptet på ris al'a Malta så som jag vill ha den. Denna efterrätt är den absolut godaste julefterrätten och något jag kan längta till under året
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 1 1/2 dl Vetemjöl 4 dl mjölk (3 %) 4 st Ägg 2 msk Strösocker salt (en nypa)
Mortla vitlöksklyftorna med saltet. Tillsätt senap, soja, råsocker, ketchup och sambal. Mal rejält med svartpeppar, minst två teskedar, och tillsättvinägern
Recept. Ja ni, nu börjar det verkligen dra ihopsig för en stora dagen. God Jul. Hoppas niinte stressar runt allt för mycket utan hinner njuta lite med familjen också
Tinaströmmingeni kylskåpet under natten. Vänd strömmingsfileernai mjöl, ägg och ströbröd. Stek dem på medelvärme, iriktigt smör tills de blirfint gyllenbruna på bägge sidor (majsströbröd gör att filéernablir något gulare i färgen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.