Jättegoda medelhavsbiffar 800 g Blandfärs. 1 125 g Mozzarellaost (hel bit). 1 0,75 dl Hackade soltorkade tomater. 1 2 Vitlöksklyftor www.lchfarkivet.se
Coleslaw 4 dl Smetana. 1 1 tsk Ingefära (malen). 1 1,5 dl Majonnäs. 1 200 g Morot. 1 600 g Vitkål. 1 0,5 tsk Svartpeppar (nymalen) www.lchfarkivet.se
Fröknäcke (Naturellt) 1 dl Pumpakärnor. 1 1 dl Sesamfrön (Skalade). 1 1 dl Solrosfrön. 1 1 dl Linfrön. 1 1 dl Chiafrön. 1 1 msk Vallmofrön (blå) www.lchfarkivet.se
Krämig broccolisallad med bacon 250 g Broccoli. 1 1 Paket bacon. 1 2 deciliter Smetana. 1 1 dl Majonnäs. 1 2 msk Finstrimlad purjolök www.lchfarkivet.se
Enkla Kesofrallor 2 Ägg. 1 250 g Keso. 1 2 msk Kokosolja (smak och doftfri ). 1 1,50 msk Philadelphia ost. 1 1 dl Blandade frön www.lchfarkivet.se
Fröknäcke (Naturellt) 1 dl Pumpakärnor. 1 1 dl Sesamfrön (Skalade). 1 1 dl Solrosfrön. 1 1 dl Linfrön. 1 1 dl Chiafrön. 1 1 msk Vallmofrön (blå) www.lchfarkivet.se
Ost- och vitlöksmuffins 4 Ägg. 1 1,25 deciliter Crème fraiche. 1 3 Vitlöksklyftor. 1 0,50 tsk Salt. 1 7 deciliter Mandelmjöl www.lchfarkivet.se
Camillas goda nötfria bröd 200 g Finriven ost Riv gärna osten själv på lilla järnet. 1 2 msk Färskost. 1 6 st Ägg. 1 1 msk Fiberhusk www.lchfarkivet.se
Kesobröd med solrosfrön 125 g Keso. 1 3 Ägg. 1 4 msk Mandelmjöl. 1 3 msk Kokosmjöl. 1 2 tsk Bakpulver. 1 1 msk Olivolja. 1 1 nypa Salt www.lchfarkivet.se
LCHF-vänligt vitlöksbröd 2,50 deciliter Färdigriven mozzarellaost. 1,25 deciliter Mandelmjöl. 2 msk Färskost. 1 msk Vitlökspulver www.lchfarkivet.se
Vitlöksbröd nästan som i Spanien Börja med att värma ugnen till 225 grader. Dessa går snabbt att göra så ugnen bör vara beredd. -). Skär frallorna i halvor www.matklubben.net
Vitlöksbröd på pizzadeg Ett enkelt och gott vitlöksbröd som tillbehör till te x grillat eller en god soppa. Ha en fin måndag, kamrater Smaskelismaskens
Små vitlöksbröd Smula jästen i en skål. Tillsätt vatten 37° och vispa tills jästen lösts upp. Tillsätt olja, salt och det mesta av mjölet Ica kuriren
Kanongott vitlöksbröd Vi åt ju kräftor häromkvällen och då brukar vi alltid göra vitlöksbröd till, dels för att det är väldigt gott och dels för att Oskar också ska bli mätt eftersom han inte är jätteförtjust i kräftor Dining And Cooking
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.