Det var dags för fiskdag idag, med bacon- och parmesansmak. Jag använde färdiga portioner av torskrygg, men det går lika bra med hel fisk, dock förläng då tiden i ugnen
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Fisk och Skaldjur,. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Köpte torskblock idag, som jag stekte i ugnen, med en massa smör och kryddor. Champinjonerna tog jag bara bort foten på svampen och la i biten med fetaosten
Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår. Grönsaker och Sallad,. Det fick bli kycklingfiléer som fick steka långsamt i olja och grillkrydda, med en coleslaw, som blev middag
Servera med t ex creme fracihe, räkor, rom, rödlök och grillkrydda. Tyvärr var alla räkor med skal slut i frysdisken pga leverantörproblem, så jag var tvungen att ta fulräkor
Börja med att blanda mejerierna med buljongtärningarna och låt det hela koka upp. Fisk och Skaldjur,. Skillnaden är att jag gjorde den i dubbelsats till huvudrätt, samt med ett skaldjurstäcke istället för svampstuvning
Tag av det översta pappret och lägg det nedre med smeten, på en plåt och ställ in i ugnen. Gör en köttfärssås med resten av ingredienserna, utom de båda ostsorterna
Riktig husmanskost, med brunssås och lingon, alltid gott. Servera med lingon. Bryn den skurna vitkålen, och löken till det får en fin färg och börja mjukna något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.