Häll röran över fläskfilén och toppa med riven ost. Smaka av med salt och peppar. Skiva fläskfilén ganska tunnt och lägg i en pajform eller gratängform
Ugnsgratinerad fläskfilémed en gräddig pikantsås gjorde jag till lunch idag, som serverades på en bädd av ruccolasallad och toppad med riven färsk parmesan
Men här hemma så har vi ju lite olika favoriter hur maten ska va kryddad, i mitt fall så hade jag varit sugen på rose och pepparsås i flera dagar, men mina kräsna killar här hemma tycker inte alls att det är gott med rose smak och framför allt inte när det är korn i, så då är jag ju såklart en så snäll mamma/sambo att jag gjorde en egen variant (smak) till dom som jag vet går hem
Servera med potatis eller pasta, bröd och en sallad om man inte äter enligt LCHF. Putsa fläskfilén. 1 st fläskfilé. Följ min blogg med bloglovin 4 port. 1 st fläskfilé
Jag hade inte så mycket tid så jag lät den ligga medan jag fixade tillbehör och fyllningen. Fläskfilén ska gärna ligga länge i marinaden, men det beror ju på hur mycket tid man har
Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör. Häll över vitkålsblandningen i en ugnsfast form och toppa med riven ost, bestäm själv hur mycket
Äppel är väl inte riktigt att betrakta som LCHF egentligen, men äter man LCHF men med lite naturligt säsongsätande så kan det få slinka ner några på hösten
Putsa fläskfilén, skär den längs med, nästan helt igenom. Servera t e x med Hasselbackspotatis, grönpepparsås och grillad tomat (tomaten kan läggas i samtidigt som filén i formen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.