Fisk och Skaldjur,. Grönsaker och Sallad,. Tisdag och fisk på menyn. Till det blev det gröna bönor, fetaostfyllda tomater som doftade dragon och pepparotssås
Hacka oliver, tomater och lök fint. Lägg färsen i en bunke och tillsätt grönsakerna. Krydda med salt (ta det lite försiktigt med detta) peppar, chiliflakes och oregano
Ingredienser1 kycklingfilé1 msk smör½ paket bacon50g broccoli i mindre buketter1/4 röd strimlad paprika1/3 grovhackad gul lök2 ½ dl vispgrädde/creme fraiche1-2 tsk currysalt och svartpepparev. 1 kycklingfilé1 msk smör½ paket bacon50g broccoli i mindre buketter1/4 röd strimlad paprika1/3 grovhackad gul lök2 ½ dl vispgrädde/creme fraiche1-2 tsk currysalt och svartpepparev
Vispa ihop ägg och grädde. Tillsätt keso, bacon och ost och rör runt till en jämn smet. Bred ut i en ugnsform och grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter
Hacka lök, paprika och tomat fint. Pressa ner vitklöken i smöret, smaka av med salt och peppar. Lägg upp köttet på en tallrik och toppa med vitklökssmöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.