Avslutningsvis gjorde jag den goda marinerade kycklingfilen i ugn, men denna gång kommer den serveras kall, kolla receptet HÄR fungerar lika god som kall, men skar här upp kycklingfilen i mindre bitar
Gott att servera till är Focaccia, du hittar receptet HÄR. Det här en tomatsoppa jag gör rätt så ofta, dels för att den är ljuvligt god men också för att den är så vansinnigt enkel att göra, med andra ord går den fort-fort att fixa
Inte för att den är svårlagad utan mer att det är lite pyssel att få plats med plankorna i ugnen, för det blir ju liksom lite trevligare om alla äter på samma gång
Du ska använda pajskalet för min ostpaj, men ersätt smöret med kokosolja (smaköls eller med smak, båda funkar) Förresten är ju ostpajen perfekt till kommande kräftskivor *tips tips*
Det ryms en hel del grönsaker, och det finns utrymme för dessa vid varje måltid. ) I dessa hade jag hackad paprika, riven ost, soltorkad tomat och oliver
Jag gjorde en supergod försvenskad variant av Tabouleh (supergod libanesisk sallad baserad på persilja), skivade vildgurka, labneh och fyllde grillade hela paprikafiléer med mosad labneh
Första plåten jag bakade brände jag delar av men andra plåten blev jättebra. Det här fröknäcket kan jag äta som godis, för det är helt enkelt så otroligt gott
Först fick fläskfilén ligga i den kalla marinaden i en timme. Det hade gått lika bra att grilla för att få stekyta, men det regnade ute så jag ville, inte gå ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.