Riv rödkålen med osthyvel (jag finhackade hälften för mer varierande textur). Till kvällens grillmiddag blev det en coleslaw Inspirerad av Åse, som hade ett recept i senaste numret av Matkärlek
Bjuder på goa biffar med pestosmak. Coleslaw. Biffar kan man förändra i det oändliga med smaker. Hacka löken och blanda ner i färsen tillsammans med ägg, pesto och krydda
En vecka fylld med god mat, sol, skratt och människor jag bryr mig om. Så i fredagskväll invigdes presenten lagom till middagen och mina egenfångade makrillarröktes till perfektion
Denna kylväska var sprängfull av kylklampar och makrillfiléer, såväl färska sådana som rökta. Någon kväll senare var det dags att avnjuta de rökta filéerna
Medan jag är på semester i stugan i Dalarna får du ta del av några recept jag lagat där förut. Det här är en av de första rätterna jag hade med på bloggen för över fem år sen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.