Fyll pizzanmed tomatsås och topping och grädda tills osten har smält och fått fin färg. Detta recept räcker till en pizza som kan delas av två inte allt för hungriga personer
Hacka champinjonerna och fräs påmedelvärme i smöret tills de börjar mjukna. Låt koka ihop under omrörning och späd med mer grädde om det tjocknar för mycket
En av mina följare på Facebook, Gunilla Lorentzson, gjorde pizzan häromdagen. Jag skapade den i mitt arbete med restaurang PriMaten i Uppsala, där har den blivit väldigt populär bland kunderna
Chokladkaffekräm med whiskey toppad med vispad grädde och riven kaffechoklad. Häll upp chokladsmeten i glas och dekorera med vispad grädde och riven kaffechoklad
Jag har fått en hel del frågor på hur jag gjorde den men jag var inte riktigt nöjd med det tidigare receptet så nu var det dags att laborera lite till… o dessutom hade vi ingen lunch så det var lägligt
ju längre jag har kommit med min lchf-kost (som ju egentligen liknar GI-kost mer tycker jag själv eftersom jag inte är jättestrikt) så har jag börjat att titta mer och mer på ersättningar för de saker man saknar mest såsom tex bröd och pizza
Jag hittade den på en sida med engelsk text, nämligen den HÄR. Min favoritgrönsak just nu är ju just aubergine och den passar så bra ihop med resterande ingredienser
Fördela på en plåt med bakplåtspapper. Fredag och idag kanske ni är sugna påpizza. Vispa ihop ägg, grädde och övriga ingredienser med elvisp, blanda sist i den rivna osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.