Börja med tomatsås och riven ost. Här är receptet på min första LCHFPizza. Nästa gång ska jag inte ta extra bakpulver, eftersom jag föredrar tunna och frasiga pizza-bottnar
Vispa ihop ägg, grädde och övriga ingredienser med elvisp, blanda sist i den rivna osten. Godaste pizzan är ju faktiskt den du gör själv och har du aldrig prövat den här LCHF-varianten så tycker jag du ska göra det
Häromdagen testade jag att göra en glutenfri pizzabottenmed blomkål som huvudingrediens. Fårosten tog effektivt bort smaken av kokos, något jag uppskattade mycket, då jag blivit rätt trött på kokossmak efter några år med lite för mycket kokosolja i min mat
Bred ut på ett bakplåtspapper till en fin rund pizza from bred ut tomatsås & toppa med skivade champinjoner, riven ost, skivad mozzarella med mera eller vad man nu vill ha på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.