Gör såhär. Sätt ugnen på 175 grader. Börja med botten. vispa ihop cream cheese och ägg till en jämn smet. Tillsätt grädden och parmesan, vispa ordentligt
Här är receptet på min första LCHF Pizza. Det blev jättegott. Nästa gång ska jag inte ta extra bakpulver, eftersom jag föredrar tunna och frasiga pizza-bottnar
Mixa alla ingredienser och låt vila en stund. Bre ut på en plåt med bakplåtspapper och förgrädda i ugnen på 200 grader tills den rest sig och fått fin gyllenbrun färg
Fyllningen på en pizza är ju oftast riktigt bra ur LCHF-synvinkel. En lite annorlunda Pizza Det var inte ofta jag köpte hämtpizza, innan jag gick över till Lowcarb
Här är receptet på en god mättandepizzabotten, ätes med fördel barfota. Ute. I gräset. 200 g riven god ost8 ägg1,5 dl grädde4 msk fiberhusk0,5 dl mandelmjölLite saltVispa ägg, grädde, fiberhusk och mandelmjöl med en elvisp, tillsätt sedan riven ost
LCHF-rätt, perfekt som lunch eller att dela i bitar och servera som tapas. Fick idén en dag när jag var ute och gick, och funderade på vad jag skulle äta till lunch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.