Vi äter oftast paj utan skal sedan vi började medLCHF-kost, dels för att det går mycket fortare att göra men också för att Algot aldrig har varit särskilt förtjust i pajskal
Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör. Häll över vitkålsblandningen i en ugnsfast form och toppa med riven ost, bestäm själv hur mycket
Servera med vaniljsås eller LCHF-glass. Eftersom en av oss kommer från äpplenas förlovade land, Skånes östkust, så var vi sugna på att göra något med denna frukt
Blanda alla torra ingredienser separat och rör sedan ihop med äggsmeten. LCHF Kesobröd. 3 ägg125 g keso1 msk olja utan smak (vanlig eller kokos)4 msk mandelmjöl3 msk kokosmjöl1 msk fiberhusk2 tsk bakpulver 1 nypa saltSätt ugnen på 200 grader
Fördela blandningen i det förgräddade pajskalet och strö över resten av osten. Själva fyllningen är från ett recept jag tidigare lagt upp här på bloggen, men man kan ju fylla pajen med precis vad som helst
Allt det innehöll var smått galna mängder nötter och frön tillsammans med ägg och olivolja och ärligt talat lät det varken som om det skulle kunna hålla ihop, än mindre smaka gott
Smöra en brödform och "bröa" den med sesamfröna. 10 medelstora ägg. 1 dl pofiber. Blanda ner i äggen tillsammans med vispgrädden och låt stå och svälla i minst 5 minuter. LCHF Rostbröd 1 bröd 10 medelstora ägg. 1 dl pofiber
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.