Toppade med stekta vaktlägg, men det går precis lika bra med vanliga. De fick bli min pytt, men utesluter man korven, så blir det en perfekt vegetarisk pyttipanna istället
Ingredienser1 kycklingfilé1 msk smör½ paket bacon50g broccoli i mindre buketter1/4 röd strimlad paprika1/3 grovhackad gul lök2 ½ dl vispgrädde/creme fraiche1-2 tsk currysalt och svartpepparev
Älskar risotto – och så glad att det går att göra på LCHF-vis. Stora familjen… Men ack så gott. Tillsätt först hälften av grädden och låt puttra i 5–10 minuter så att grädden tjocknar
Och för er som undrar hur PadThai passar in på festivaler så vill jag bara flika in en snabb liten grej och det är att min syn på vad som är festivalmat ligger ungefär i linje med vad som är schysst snabbmat överlag nu förtiden
Och för er som undrar hur PadThai passar in på festivaler så vill jag bara flika in en snabb liten grej och det är att min syn på vad som är festivalmat ligger ungefär i linje med vad som är schysst snabbmat överlag nu förtiden
Gör så här. Om du gör bagels, stoppa ner en tesked i mitten och vrid runt den så det blir ett hål. Forma 6 st bollar med blöta händer och lägg på bakplåtspapper och platta till något (så breda du vill ha). Grädda i ugn i 25 – 30 minuter
Och för er som undrar hur PadThai passar in på festivaler så vill jag bara flika in en snabb liten grej och det är att min syn på vad som är festivalmat ligger ungefär i linje med vad som är schysst snabbmat överlag nu förtiden
Det smakar inte lika dant, men passar faktiskt också jättebra i Padthai. Häll av vattnet från nudlarna och lägg i wooken, rör runt så de inte fastnar, tillsätt tamarind, soja, socker och chili
Det smakar inte lika dant, men passar faktiskt också jättebra i Padthai. Häll av vattnet från nudlarna och lägg i wooken, rör runt så de inte fastnar, tillsätt tamarind, soja, socker och chili
Det blev så toppenbra. - det blev så kanonfint och så himla bra med ett nytt rum. Projekt år 2015. Projekt år 2015♥ Vi har pratat om att bygga en terass både här hemma och en i stugan, får se om det blir något av det
Förutom kyckling med cashewnötter är PadThai den rätt jag oftast beställer när jag äter thaimat, så nu är jag överlycklig att jag lärde mig detta för OJ vad bra det blev
Så här gör du. Blanda ihop marinad på fisksås, socker, riven ingefära och limesaft. Så här gör du. 1 msk fisksås1 msk farin socker1 bit färsk ingefära (0,5 msk riven)1 lime. Sweet chili passar också bra till, 1 msk har 2 SmartPoints
Det här grundreceptet innehåller en hel del ägg, så om du vill göra det veganskt så rekommenderar jag dig att kanske smula sönder lite silkestofu och blanda ner istället tillsammans med lite extra maizena i dressingen för konsistensen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.