LCHFPadThai – En supergoThailänsk maträtt. kokosolja till stekning. I en stekpanna rör ihop fisksås, jordnötssmör, tahini, limejuice, worcestershiresås, vitlök och vatten
Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – PadThai
Ingredienser Portioner. 4 250 g risnudlar 2 kycklingbuljongtärningar 1 vitlöksklyfta 1/2 påse salladslök (à 125 g) 2 morötter 1 röd paprika 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 4 ägg 1 lime 1 msk sweet chili 2 1/2 msk japansk soja 1 dl vatten Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Detta efter att ha kikat runt och samlat lite inspiration från flera olikaPadThai recept. Det är helt otroligt hur någotsom ser så simpelt ut kan vara så gott
Jag har faktiskt prövat göra min egen padthai hemma och den har blivit riktigt bra. Det är favoritthaimaten (tillsammans med en hel del andra goda rätter haha)
Igår lyckades jag slänga ihop en magiskt godpadthai. Receptet fick jag av en thailändsk försäljare somjobbar i en asiatisk livsmedelsbutik, Thailaan Supermarket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.