LCHF ostkaka / LCHF swedish cheesecake
Food4inspiration
Food4inspiration
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 ägg 2 msk stevia strö eller liknande
  • 150 g kesella
  • 350 g keso
  • 1 dl grädde
  • ½ tsk vaniljpulver
  • 3 droppar bittermandelessens
  • 1 nypa salt
  • ½ dl mandelspån
  • Sätt ugnen på 180 grader Vispa ihop äggen och stevia strö.
  • Rör ihop med resten av ingredienserna utom mandelspånen som du lägger ovanpå.
  • Häll över smeten i en smörad form.
  • Grädda i cirka 30 min, servera med färska bär och grädde.
  • _____________________________________________
  • 3 eggs
  • 2 tbsp stevia litter or similar
  • 150 g Kesella
  • 350 g Keso
  • 1 cup cream
  • ½ teaspoon vanilla powder
  • 3 drops of bitter almond essence
  • 1 pinch of salt
  • ½ cup slivered almonds
  • Put the oven on 180 degrees Whisk together the eggs and sprinkle with stevia.
  • Stir together with remaining ingredients except almond chips that you put on top.
  • Pour the batter into a buttered dish.
  • Bake for about 30 minutes, serve with fresh berries and cream.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.