LCHF mjuk peppakaka
Cafè Bjerkli
Cafè Bjerkli
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 200 g philadelphiaost
  • 125 g smör
  • 2,5 dl mandelmjöl
  • 0,5 dl kokosmjöl
  • 0,5 dl bakepro
  • 1-2 msk fiberhusk
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 msk pepparkakskryddor
  • 0,5 dl sukrin
  • 175 g Vispa sockerersättning och ägg poröst, smält smöret. Vispa ner smör och philadelphiaost. Blanda de torra ingredienserna och rör ner. Smöra en sockerkaksform och ”bröa” med kokosflingor. Grädda mitt i ugnen i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.