175 g
Vispa sockerersättning och ägg poröst, smält smöret. Vispa ner smör och philadelphiaost. Blanda de torra ingredienserna och rör ner. Smöra en sockerkaksform och ”bröa” med kokosflingor. Grädda mitt i ugnen i
Relaterade Mjuk pepparkaka LCHF. -) Lagom till adventsfikat bjuder jag här på en riktigt härlig mjuk pepparkaka Det tog ett par försök men trägen vinner och till slut hittade jag en variant som passerade sambons kvalitetskontroll med högsta betyg
En utav mina skapelser, som jag dessutom blev fantatsiskt nöjd över, är denna mjuka chokladkaka. Jag har inte alls hunnit baka så mycket till bloggen som jag egentligen skulle ha velat under de senaste veckorna
Receptet är hämtat från boken "Kakor och desserter med LCHF" av Marianne Andersson. Jag tänkte att jag skulle tipsa om en god kaka att kanske baka till helgen, nämligen en mjuk kardemummakaka
Mjuk pepparkaka har alltid varit en favoritkaka hos mig, gärna en med riktigt mycket kryddsmak. Kakan blev som ett mellanting mellan mjuk kaka och kladdkaka, den är både glutenfri och sockerfri så att så många som möjligt ska kunna njuta av en god julbakelse
Mjuk pepparkaka är en favorit för många. Jag gillar syrligheten som lingonen tillför men det går bra att utesluta dem, dra då bara ned mängden mandelmjöl med ca 1/2 dl
När kålen mjuknat något häller du på grädde och philadelphiaost samt kryddor. I lördags hade vi ett par vänner över på en fika och vi pratade lite om mat då och kom just in på vitkålsgratäng
Äppel är väl inte riktigt att betrakta som LCHF egentligen, men äter man LCHF men med lite naturligt säsongsätande så kan det få slinka ner några på hösten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.