Sätt ugnen på 200 gr. Vispa ägg och sötning fluffigt. Sila keson från överflödig vätska. Vispa ihop alla ingredienser och häll upp i springform ca 20-22 cm
Servera den ljummen med vispad grädde eller LCHF-glass. (Min ugnsform är 15x20 cm, man kan även ta större men då täcker kanske inte smuldegen äpplena ifall man vill det. 2-4 portioner glass lchf - grundrecept
Faktiskt det godaste ljusa LCHF-brödet jag bakat hittills. Jag blev positivt överaskad när jag upptäckte att det blev supergott att rosta brödet också, det här brödet är enligt mig mycket godare än rostbrödet jag tidigare bloggat om
Saftigt och gott. Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
När jag sedan läste på en del bloggar om att denna pizzan var så god, tex på Johanna Toftby´s blogg och även läste receptet i Åse´s bok Viktminskning med Lchf så var jag ju ändå tvungen att testa det
(Det är ävengott med räkor i soppan, tillsätt på slutet. Snabbt att laga, och så otroligt gott. Jag älskar tomatsoppa, och mina tomatsoppar blir alltid lite olika varandra, men alltid så, så gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.