Blanda dijonsenap,grädde,crème fraiche och pressad vitlök. Hacka basilikanoch strö över. Lägg över filéerna i en ugnsform och lägg tunna tomatskivor ovanpå
Om man inte äter LCHF kost så skulle jag rekommendera att även ha i några strimlade soltorkade tomater i olja i gratängen och servera tillsammans med ris
I söndags var det dags för matlådefix igen och den här gången blev det en krämig kycklinggratäng. Rör ner hackad basilikaoch smaka av med salt och peppar
I den här kycklinggratängen passade den också riktigt bra ihop med grovkornig skånsk senap. Doftar så gott och smakar särskilt bra ihop med tomat, ost och pasta
Den här kycklinggratängen skulle man verkligen kunna äta precis som den är, tillsätta mera grönsaker eller göra som jag gjorde, bara micra lite riven blomkål till så är allt klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.