LCHF Kålpudding med brunsås
LINDHA VIKSTRÖM
LINDHA VIKSTRÖM
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser;
  • 1 kg spetskål
  • 2 msk olja
  • 1-2 tsk salt
  • 2-3 krm svartpeppar
  • Skär spetskålen i strimlor, bryn kålen i stekpannan utan att bränna den.
  • Lägg kålen i en bunke och tillsätt kryddorna.
  • Ingredienser färsen;
  • 1 gul lök
  • 500 g nötfärs
  • 1 ägg 2 msk soja
  • 1,5 dl vispgrädde
  • 1-2 msk kalvfond efter smak
  • 1 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • Skala och finhacka den gula löken
  • Stek köttfärsen i stekpannan
  • Blanda sedan i hop allt tillsammans med vitkålen och lägg över i en ugnsform och grädda i mitten av ugnen 200 grader i ca 40 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.