Häll av kräftstjärtarna och häll över fisken tillsammans med ägghacket. Igår gjorde jag en fiskgratäng eller receptet säger fiskpudding men det tycker jag inte låter så gott
Herregud så bortskämda vi är med elektricitet egentligen. Detta recept är ett utmärkt LCHF alternativ om man väljer att inte servera ris, pasta, potatis etc till
Flygande Jakob medblomkålsris serverades med syrade grönsaker. Riv eller hacka blomkål grovt stek i smör tills det mjuknat lite och krydda med salt, lägg blomkålen i en ugnsform
Spara fiskbuljongen och gör en vanlig bechamelsås med en del av fiskbuljongen i och pressa i riven pepparot (finns på tub) efter smak, salta och peppra
Koka upp och rör sedan ner dill och smaka av med salt och peppar. Ta ut formen och toppa med räkor och caviar vid servering 800 gram vit fisk (kolja är gott. 2 burka pepparrot färskost (Cantadou)
Skölj blomkålen och riv den sedanpå den grova sidan på ett rivjärnKoka upp vatten med lite salt iNär vattnet kokat upp så lägger du ner blomkålsriset och låter det koka uppi 10-30 sekunder, det är en smaksakvillket tuggmotstånd man vill haHäll det sedan i ett durkslag och låt det rinna av väl, häll över i en skål och läggen klick smör på som får smälta nerJätte gott att servera till grytor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.