(Det är även gott med räkor i soppan, tillsätt på slutet. Riven parmesanost. Gott också med kokt ägg i tomatsoppa, jag delar ägget i bitar och har i när jag har lagt upp i en skål precis före servering9)
Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö på vallmofrö. Du behöver25 g jäst2 dl mjölk1/2 dl olivolja2 dl parmesanost1/2 tsk saltca 6 dl vetemjöl specialPenslingÄggVallmofröGör såhärLös upp jästen i lite av mjölken i en degbunke. Täck degen med en bakduk och låt jäsa ca 1 timme. Lägg dem i en smord form med löstagbar kant ca 24 cm i diameter. 2 dl parmesanost
Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö på vallmofrö. Täck degen med en bakduk och låt jäsa ca 1 timme. Lägg dem i en smord form med löstagbar kant ca 24 cm i diameter. 2 dl riven parmesanost
Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör. Häll över vitkålsblandningen i en ugnsfast form och toppa med riven ost, bestäm själv hur mycket
Blanda alla torra ingredienser separat och rör sedan ihop med äggsmeten. LCHF Kesobröd. 3 ägg125 g keso1 msk olja utan smak (vanlig eller kokos)4 msk mandelmjöl3 msk kokosmjöl1 msk fiberhusk2 tsk bakpulver 1 nypa saltSätt ugnen på 200 grader
Allt det innehöll var smått galna mängder nötter och frön tillsammans med ägg och olivolja och ärligt talat lät det varken som om det skulle kunna hålla ihop, än mindre smaka gott
Smöra en brödform och "bröa" den med sesamfröna. 10 medelstora ägg. Blanda ner i äggen tillsammans med vispgrädden och låt stå och svälla i minst 5 minuter. LCHF Rostbröd 1 bröd 10 medelstora ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.