Dela broccolin och blomkålen i mindre bitar och lägg i en kastrull med kokande vatten. Låt småkoka tills den mjuknar men ännu har kvar lite tuggmotstånd
Ha det så gott/Anna Så i dag blev det en Kyckling gryta. 1/2 gul eller röd paprika1 liten lök2 dl smetana " Arla Köket® smetana är en syrad grädde med ursprung i den ryska mattraditionen"2 dl vatten1/2 - 1 kycklingbuljong tärning2 rågade mask Paesano riven köpt i påse, praktiskt
) Projekt 2012 ♥ Vi ska göra i ordning i köket/vardagsrummet i Herta - KLART. Projekt år 2015. Projekt år 2015♥ Vi har pratat om att bygga en terass både här hemma och en i stugan, får se om det blir något av det
Tenat är ”Man tager vad man haver. ” En klick köttfärs, salta peppra, snabbstek i kokosfett (om man vill ha den lite röd i mitten) 2 ägg, peppar, salt o gurkmeja
Blomkålsris Provade nämligen att göra blomkål "fried rice style", alltså riven blomkål stekt i smör/olja, med kryddorna gurkmeja (gul färg men utan currysmak), hackad vitlök, teriyaki-krydda, rostad vitlökskrydda (sucker för vitlök), lite cayennepeppar, svartpeppar samt flingsalt
Vad jag lyckades åstadkomma var den här smidiga rätten som är perfekt när man behöver något lättlagat, även ett bra alternativ till frukost när man äter LCHF
URL/Bloggadress. Drömgod frukost/lunch/brunch. 3 april 2015, 16. 53. Denna skapelse smakade ju då inte lite gott efter ett långt gympass på fastande mage
MANDEL OCH KOKOSGRÖT LCHF. För japp det är precis vad den här gröten tar att göra och den är både mättande och nyttig, bästa till både frukost, lättare lunch eller mellanmål
En samosa är ett friterat degknyte av filodeg med en fyllning kryddad blandning av grönsaker, curry. Kubba "arabiska kroppkakor" ska visa recept nån dag
Receptet hittade jag på lchfrecept. Nåväl, när det är helg har man ju tid att lyxa till det lite extra med frukosten som idag blev så sen att den blev en brunch
1/2 vitkålshuvud. 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök. I lördags hade vi ett par vänner över på en fika och vi pratade lite om mat då och kom just in på vitkålsgratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.