Supergott LCHFbröd med zucchini och frö. Dessa två ingredienser är nästan ett måste i LCHF bakverk. Ett bröd som du kan äta med olika pålägg och gör dig mätt mycket längre
KesofrallorHär kommer ytterligare ett brödrecept, det börjar bli några nu på bloggen. Jag älskar att baka och trots att jag inte äter bröd särskilt ofta själv så är det väldigt roligt att baka
Ur viktminskningssyn kanske man inte ska äta fröknäcken varje dag fast det är Lchf utan göra som jag unna sig nån g när brödsuget tar över eller göra sånt här fröbröd till ex soppa eller till frukost kvällsmat nån g ibland
Och om du åt vanligt bröd innan så är detta inte farligare. Med det här receptet så går jag emot LCHF-etablissemanget som oftast är hårda motståndare av gluten
Jag har sett många olika varianter på knäckebröd som är LCHFvänligt. Men nu har jag hittat ett sådant recept som jag tycker är mer åt det striktare LCHF, dvs utan så många onödiga kollisar
Till mellanmålet idag testade jag att baka lchffröbröd. Platta sedan ut smeten, jag lade ett bakplåtspapper ovan på smeten och rullade med en brödkavel, degen ska bli ganska så platt
Receptet hämtat från boken "Bakglädje och LCHF" av Annika RognebyLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
I helgen bakade jag det här brödet för andra gången och det är både nyttigt och gott. Ett bröd innehåller endast 80 g kolhydrater. Låt brödet jäsa i formen i 15 minuter under bakduk. Grädda brödet tills det är genombakt i 175 grader ca 40-60 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.