Laxtartaren, ankan och den glömda forellromen
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g lax
  • Lag
  • 1 liter vatten
  • 2,5 msk salt
  • 4 mycket tunna skivor danskt rågbröd
  • 0,5 gurka
  • 1 grönt äpple
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk färsk pepparrot
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk vatten
  • 4 msk forellrom
  • 2 msk hackad gräslök
  • 20 små dillkvistar
  • 0,5 dl salladsskott
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • SERVERING

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.