Laxtårta med kräftstjärtar
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 runda smörgåstårtbottnar, 24-27 cm i diameter
  • bordsmargarin
  • 375 g varmrökt lax
  • 1/2 dl majonnäs
  • 1 dl gräddfil
  • 1 avokado
  • 2 msk hackad dill
  • 1 burk kräftstjärtar i lag, 330 g
  • 300 g färskost
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 2 msk riven pepparrot
  • 300 g färskost
  • 1 1/2 dl crème fraiche
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 1 1/2 dl hackad dill
  • 1 burk kräftstjärtar i lag, 330 g
  • 4 hårdkokta ägg
  • 50 g röd stenbitsrom
  • 75 g mâchesallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.