Täck sidorna med hackad dill och garnera medkräftstjärtar, äggskivor, rom och sallad. Mosa laxen och blanda med majonnäs, gräddfil och finhackad avokado och dill
Dekorera med löjrom och avrunna kräftstjärtar i mitten. Smaka av med salt och peppar. Börja med att rulla ihop den första till en rulltårtsbit som läggs i mitten på bakformen
Dekorera med löjrom och avrunna kräftstjärtar i mitten. Smaka av med salt och peppar. Börja med att rulla ihop den första till en rulltårtsbit som läggs i mitten på bakformen
Smält smöret och blanda med brödsmulorna. Bred över rommen och garnera med gräslök vid servering. Tryck ut på botten i en form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter
Ta ett par msk av fyllningen och rör ut i gelatinet och rör ihop med resterande fyllning. Den här goda laxtårtan åt vi till förrätt igår innan kvällens grillmiddag
Enkel att göra med några få ingredienser. Så var det dags igen, dags att uppdatera laxtårtan. Platta ut brödsmulorna i botten på en form med löstagbar kant
Späd med buljong och tomatpuré. Låt kräftstjärtarna rinna av och lägg sedan ner dem i såsen. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar och servera den tillsammans med kräftsåsen
200 g kräftstjärtar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g kräftstjärtar 200 g färska champinjoner Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® crème fraiche ½ msk vitvinsvinäger ½ dl finhackad gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja ½ tsk salt 1 krm svartpeppar ev 1 msk konjak
Bakat lite, pysslat lite, spelat Fia med knuff och tagit en liten tupplur. Gravad lax, sill (för de få som äter det), ägghalvor (såklart), tomatpaj, potatisgratäng (istället för jansson), prinskorv och en laxtårta som jag hade gjort
Klicka ut röran och toppa med avocadotärningar och kräftstjärtar. Rör ihop creme fraiche med pressad vitlök, skånsk senap, sambal oelek och klippt dill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.