Laxsoppa med morötter, fänkålsfrön och dill
Manfreds Mattorg
Manfreds Mattorg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser till ca 2-3 personer: Förbredelsetid ca 10min, tillagning ca 20-25min.
  • 15 g Smör, osaltat
  • 400 g Potatis, skuren i grova ca 3x3cm bitar
  • 200 g Gul lök, skuren i grova 3x3cm bitar
  • 200 g Morötter, skuren på snedden i ca 0,5cm slantar
  • 200 g Lax, skuren i grova 3x3c, nitar
  • 1 tsk Fänkålsfrön
  • 2 st Lagerblad
  • 1,5 dl Vitt vin
  • 1,5 msk Koncentrerad fiskfond
  • 1,5 dl Vatten
  • 2 dl Vispgrädde
  • Färsk dill
  • Salt- & vitpeppar från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.