Laxsoppa med kokosmjölk & chili
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bitar laxfilé
  • 12 palsternackor (ca 100 g)
  • 11-2 vitlöksklyftor
  • 12 dl kokosmjök (eller grädde)
  • 12 Abba Middagsklart Thai Citrongräs & chili
  • 1 salt och peppar
  • 1 granatäpple, till garnering
  • 1 fetaost, efter tycke och smak
  • 14 bitar laxfilé 2 palsternackor (ca 100 g) 1-2 vitlöksklyftor 2 dl kokosmjök (eller grädde) 2 Abba Middagsklart Thai Citrongräs & chili salt och peppar granatäpple, till garnering fetaost, efter tycke och smakSalta och tärna laxen och låt den ligga i kylen tills det är dags för soppan. Hacka palsternackan i små tärningar och fräs lätt i smör och vitlök, häll över kokosmjölken/ grädden och Abba Middagsklart. Låt småputtra tills palsternackan blivit mjuk (tillsätt vatten om det behövs). Tillsätt laxbitarna och låt sjuda i ca 5-7 minuter. Smaka av med salt och peppar. Garnera med fetaost och granatäpple. Tips! Byt ut palsternacka mot exempelvis potatis eller morötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.