En snabb och så enkel laxsås som vi just har inmundigat med lite pasta till. Laxsås 2-3 port2 vitlöksklyftor, pressade400 g laxfilé i mindre bitar3 dl grädde, valfri sort½ dl vatten100 g frusen hackad spenat, (ca 6 stycken "ploppar" om spenaten är frusen så)salt och peppar½ dl riven parmesanostev. Laxsås 2-3 port
Lägg valfria bär och frukt i en liten ugnsform. Blanda ihop 9 gram smör, 13 gram vetemjöl och 13 gram havregryn med lite sötströ och smula över bären/frukten
Fyll en stor kastrull med vatten och sätt på plattan. Finhacka löken och vitlöken. Lägg en klick smör i en stekpanna och lägg i laxen när pannan blivit varm
Frukt & Nöt. Här kommer det lovade receptet på det underbara brödet jag fick till häromdagen. Brödet är gott som det är eller med något mer 'smaklöst' pålägg & får dig att kanske springa på toaletten mer än 1 gång per dag som mamma uttryckte det, haha
Häll yoghurten och bananen i en matberedare eller mixer, blanda och häll sedan i bären och juicen och blanda alltsammans några minuter så det blir som en dryck
Du kan få din frukt och dina grönsaker att hålla längre. Hur många gånger har man inte hittat rutten frukt eller ledsen sallad längst ner i lådan i kylskåpet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.