Laxragu med gröna ärter och färsk spenat i hummersås
Manfreds Mattorg
Manfreds Mattorg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser till 4 personer
  • 400 g Laxfilé, urbenad och skuren i grova bitar, ca 3x3cm
  • 2 msk Smör, osaltat
  • 2 st Gula lökar, grovt hackade
  • 1/2 st Citron, saften av
  • 2 dl Hummerfond (från koncentrat + vatten)
  • 2,5 dl Grädde
  • 2 msk Maizena majsmjöl utrört i lite vatten
  • 1,5 dl Gröna ärtor
  • 1 st Handfull näve med färsk babyspenat
  • Havssalt
  • 3 dl Ris + 6dl vatten + 1krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.