Laxpudding på midsommarrester
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • 600 g kallrökt lax
  • 200 g skalade räkor (spara 2/3 att garnera med efter att du gräddat puddingen)
  • 400 g kokt färskpotatis
  • 1 gul lök
  • 2 ägg
  • 1 dl vispgrädde
  • 4 dl mjölk
  • Salt
  • Svartpeppar
  • peppar
  • Smör
  • Dill
  • citron
  • 200 g smör att bryna
  • 0,5 Gurka
  • 2 salladslökar
  • 1 mogen avocado
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • Salt
  • peppar
  • 4 skivor surdegsbröd
  • flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.