Garnera med dill och servera medskiratsmör och citronskivor. Skala och skiva löken och fräs i en stekpanna medsmör, tills den är mjuk och utan att den får färg
Gör helst laxpuddingen dagen innan den ska ätas om du har möjlighet. Tag ut ur ugnen och servera medskiratsmör, en citronklyfta och en dillkvist, timjan eller några ärtskott
Servera med kokt ris blandat med gröna ärter. Halvtina torsken i kylen. Skär fisken i 1 1/2 cm tjocka skivor och lägg dem lite omlott i en smord ugnsform
Tillsätt smör och mosa potatisen. Tillsätt mjölk och äggulor och smaka av med salt och peppar. Låt kräftstjärtarna rinna av och blanda dem med crème fraiche, majonnäs och dill
Salta och peppra, lägg en teskedsstor klick smör på varje bit. Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.