Häll över äggstanningen och hyvla över smöret. 1250 g fänkål. 11 citron, finrivet skal och saften av halva. 12 tsk fänkålsfrön, mortlade. 120 g smör1 Skala och halvera potatisen och koka tillsammans med hel fänkål i saltat vatten, ca 15 min eller tills potatisen är mjuk. 2 Vispa ihop ägg, grädde, mjölk, citronskal (endast det gula), citronsaft, salt ochfänkålsfrön. 3 Skär lax och den kokta fänkålen i bitar och fördela bland potatisen
Häll lag ochfänkål i väl rengjorda burkar. Rör i chili och citron. 12 st fänkålsstånd. 11 dl ättika 12 % 2 dl socker 3 dl vatten 1 tsk salt 1 st röd chilifrukt i tunna strimlor 1 st citron det yttersta finrivna skalet 2 st fänkålsståndBlanda ättika, socker, vatten och salt. 1Skär fänkålen i strimlor. 1Låt fänkålen puttra i lagen i några minuter
Ugnsbakad lax medfänkåloch citron. I det här receptet gör den sig perfekt, otroligt bra combo med laxen, passar fint med citronen och är en god smakbrytare mot grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.