Krydda med salt och peppar. Häll av potatisen, pressa med potatispress. Blanda crème fraiche, grädde, dill, finrivet skal från apelsin ochcitron samt apelsinsaft i en skål
Lyxig lax i romsås med räkor och dill och fem sorters peppar. Bra rätt att imponera med, eller hur. Rätten går snabbt att förbereda och sköter sig sedan själv i ugnen
Smält smör och pepparrot Av. 4 portioner Ingredienser 700 g Fakse eller annan fast potatis 250 g rimmad lax (rökt eller gravad) 3 msk lök 2 msk smör 2 st ägg 2½ dl matlagningsgrädde eller mjölk 1 krm vitpeppar 1 dl finklippt dill Till servering
Toppa med räkor och servera med ris, pasta eller potatis samt sparris eller broccoli. Vispa ihop grädde, färskost, fond, dill, curry, salt och peppar i en kastrull
Späd med mjölk och koka upp under omrörning. Häll smeten i en långpanna med bakplåtspapper. Tillsätt mjöl och mjölk, och värm under omrörning tills smeten släpper kastrullens kant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.