Skölj och torka av filéerna. Lägg dem på ett smörpapper med skinnsidan nedåt. Salta och peppra fisken. Lägg en sträng kaviar på varannan filé och strö över dillen
En del sjötunga Walewska-puritaner vill kanske stena mig. Okej. Vi måste först börja med historien till varför jag och flickvännen överhuvudtaget gjorde denna extremt dyra rätt
Vem gillar inte plankstek. Det är ju så förgjordat gott som lite lyxig helgmat på tu man hand. Med denna riktigt härliga sås blir middagen försvinnande god kan jag lova
1. Salta och peppra fiskfiléerna, rulla ihop till rullar och lägg i en låg panna. Häll över fiskbuljong, vin och citronsaft, täck med folie och sjud i 10 min
4 portionsbitar lax4 port potatismos2 dl creme fraichesaft + skal av 1 lime1 tsk fransk senap1/2 purjolök1/2 dl hackad dill1 äggsalt, pepparkokt broccolitomaträkordillkvistStrimla purjolöken fint och fräs den mjuk i smör
Koka potatisen och häll av vattnet. Pressa potatisen och arbeta sedan in smör, äggulor och kryddor. Spritsa ut moset på kanterna av ett stort eldfast fat, gärna medans det fortfarande är varmt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.