Laxpaté med spenatsås och primörer
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 600 g laxfilé, skinn- och benfri
  • 100 g kallrökt lax
  • 2 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar, nymald
  • 1/2 krm kajennpeppar
  • 2 msk potatismjöl
  • 3 ägg
  • 2 msk dill, hackad
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 msk smör, smält
  • 3/4 dl lättmajonnäs
  • 3 dl gräddfil
  • 150 g spenat, förvälld och hackad
  • 1/2 tsk dragon
  • salt, vitpeppar
  • 250 g sparris
  • 150 g sockerärter
  • 250 g räkor med skal
  • 1 citron, skivad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.