späd ev med lite mer vätska. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. Låt allt puttra ihop några minuter, späd ev med lite mer vätska (vatten eller mjölk//grädde/creme fraiche)
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas med räkor och en parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad och dillkokt nypotatis
Vad säger du om en krämig pastasås med lax och räkor. Smaka av med salt och peppar. Lägg i dillen och räkorna och blanda till sist försiktigt ihop med den nykokta pastan
Spara lite av lagen för att ev späda såsen med. Blanda noga och späd med lite saltlake, om det behövs. Toppa med ett par kräftstjärtar, en nypa persilja och lite citronriv
kycklingpasta med soltorkade tomater och spenat. Eftersom jag inte gillar sås som är gjord på matgrädde så gör jag min med matyoghurt och lite matgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.