– Smörj in hela fioleniolivolja och krydda denmed salt, peppar, litechiliflakes och timjan. Jag har haft fullt upp hela veckan medbokläsning och lite annat pyssel medliteolika kul projekt
Salta och gnidin köttet medkryddblandningen. Nu får man, helt utan att få dåligt samvete, krypa ini stugan, upp i soffan, på med ullstrumporna, drickakryddiga teer, mustigtvin och laga mat i gryta
Crostinimedtapenad. Smaka av med salt och peppar. Vänner ramlade in på ett (föraviserat) glas vin under lördagensseneftermiddag, och efter en koll i kylskåpet och lite blädder i några tidningar kunde vitillvinet duka fram
Börja med att blanda samman kokosmjölet samt kakaon ien kastrull. Kakan har enväldigt lös konsistens så jag valde att rulla dentill bollar och sen platta till också enklick nutella på det♥ Jag förvarar minaifrysen, SUPERGODA att äta dom iskalla
Blanda ner övrigaingredienser och nästan allt mjöl. Koka vattnet och häll det över linfrön. Grahamsbrödbullar medlinfrö 16 st. 5 dl vatten. 4 msk linfrö. ca 4-5 dl vetemjöl special. Låt svalna till 37 grader och lös däri upp den smulade jästen. Jäs ca 40 min. Arbeta degen och dela i 16 bitar som trillastill bollar. Lägg på bakplåtspappersklädd plåt och grädda imitten av 225 graders ugn, ca 10-12 min. Grahamsbrödbullar medlinfrö 16 st. 5 dl vatten. 4 msk linfrö. ca 4-5 dl vetemjöl special
Hungern motade jag med ett stort grönt äpple så fort köttet ställts iniugnen. På meden god sås med både grädde och crème fraiche, buljong, tomatpuré och enaning soja
Lägg några kvistar färsk rosmarinibotten på enugnsformtillsammansmed några vitlöksklyftor, lägg bogen ovanpå och avsluta medytterligarerosmarin och vitlöksklyftor (dem behöver inte skalas)
servera enklicksvartvinbärsgelébredvid som passar bra till kalkon. Marinerad helkalkon iäpplen, soja, vitlöktillsammansmed rotfrukter iugn och en hemmagjord sås av själva kalkon buljongen och svartvinbärsgelé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.