LAXPAJ MED SOLTORKADE TOMATER, FETAOST OCH BABYSPENAT.
Style your Body & Plate
Style your Body & Plate
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner;
  • 3 dl mandelmjöl ☆ ½ dl skalade sesamfrön ☆ 1 msk fiberhusk ☆ 1 tsk havssalt ☆ 40g kokosolja ☆ 1 ägg Fyllning; ☆ 500 g tärnad laxfilé ☆ 1 paket fetaost ☆ 1 gul lök ☆ 8 soltorkade tomater ☆ 200 g bladspenat ☆ 2 vitlöksklyftor ☆ 1 dl riven ost ☆ Salt & peppar
  • av
  • soltorkade
  • 2 dl kokosmjölk ☆ Salt & peppar
  • till
  • 10 minuter tills det fått lite färg.
  • rör
  • 1 dl av den rivna osten i botten på pajskalet och fördela hälften av spenatröran över osten. ☆ Fördela laxfilé tärningarna. ☆ Sprid ut resterande av spenatröran över laxen. ☆ Smula sedan över fetaosten.
  • 35-40 minuter tills pajen fått fin färg.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.