1 Blomkål-,
gurk- och dillbulgur3 dl bulgur, kokt 0,5 blomkål, huvud, plockad i små buketter, kokta 0,5 gurka, skalad, urkärnad och skuren i mindre bitar 1 citron, finrivet skal och pressad saft 1 kruka dill, plockad olivolja salt (efter smak) svartpeppar, nymalen
Krydda med salt och peppar. av med salt. Garnera med dill och servera med färskpotatis/ris/klyftpotatis. 1 citron, skalet, smaka av med lagom mycket av saften. 1 citron, skalet, smaka av med lagom mycket av saften
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 1 1/2 kg Potatis (fast sort) 2 st Gula lökar 400 g Kallrökt lax 4 st Ägg 4 dl Vispgrädde salt och peppar Till servering Skirat smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.