Pepparrotsyoghurt. Saltbakad rödbeta med grillad pilgrimsmusslaPortioner. Pepparrotsyoghurt. Arrangera musslorna på rödbetorna, fäst dem med rosmarinkvistar och lägg på en liten klick yoghurt
Servera med ris, brysselkål och pepparrotsyoghurt. Vi åt halva var av en pesto/ruccola-pizza och en variant med vegansk pepperoni, paprika och kronärtskocka (Y)
avokado- & citrontoppad ugnspannkaka, tomatsoppa med svarta bönor samt ett gäng sommarlösningar. Det var så fint att prata lite med er och det är alltid kul att prova nya format här på lelle blöggen
Rör ihop yoghurt och pepparrot, smaka av med salt och peppar. Hetta upp smöret i en stekpanna tillsammans med vitlöken och stek pitasnibbarna på medelvärme, någon minut på varje sida
Jag tycker att det är gott att servera med en pepparrotsyoghurt (sojayoghurt, riven pepparrot, salt och peppar) men om du tål är det självklart gott med ett stekt ägg till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.