Laxköttbullar med pepparrotsyoghurt
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kruka(or) gräslök , finskuren
  • 1 salt och svartpe
  • 1 smör att steka i
  • 1 msk söt senap
  • 500 gram laxfilé
  • 1 st ägg
  • 0.5 dl vispgrädde
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 msk pepparrot , finriven
  • 2 dl turkisk yoghurt , 10%
  • 1 kruka(or) dill
  • 1 olivolja
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 st citron(er) , finrivet skal och saften
  • 3 dl bulgur , kokt
  • 0.5 huvud blomkål , i buketter, kokta
  • 0.5 st gurka , skalad, urkärnad och skuren i mindre bitar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.