Dagens kyckling vart en lyckadkombinationavnågrasmaker som jag tycker om ihop , det är vitt vinmeddragonoch en skvätt dijon som baraskaanas i bakgrunden
Och glöm inte smakaav, fattas du något så var inte blyg utan ös på medmera kryddning. När löken är klar häll i tomathacketoch dom rostadetomaterna, kalvfonden, vattnetoch hälften avvinet
Häll bort vätskan eller sug upp vätskanmedhushållspapperoch sätt in tomaterna igen. Fördelalaxbitarnamedmellanrum på andrahalvanav blecket medtomaterna
Lägg i ugnssäker form medövriga ingredienser och täck medaluminiumfolie. Om du silaravgrönsakerna från fläskkarrén, får du maximaltmed god sky atthälla över köttet vid serveringen
Bryn färsen i lite olivolja, kryddamedsaltochsvartpeppar. Efter pizzabakandet i fredags blev det massa överbliven tomatsås så för att inte låta något gå till spillo gjorde vi en köttfärssås på det som blev över samt en bit mögelost och lite gott vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.