Dela fänkålsstånden i halvor och skär tunna skivor på längden (gärna med mandolin). Blanda med äggulorna och vispa försiktigt ner rapsoljan till en krämig aioli
Blanda med olivolja, vinäger, dijonsenap, saffran, citronsaft, salt och peppar till dressingen. Strö över bönor, fänkål, granatäppelkärnor och bryt över chèvren
Smaka av med salt och peppar. Glöm inte att toppa med parmensan ost vid serveringen. Fräs grönsakerna lätt i lite olja, tillsätt räkor, saffranoch chili pastan, fräs vidare en stund
Rör ner saffranoch fräs med grönsakerna. Mortla kryddorna fint tillsammans med socker och salt. Servera fisken med grönsakerna i såsen tillsammans med kokt potatis
Servera med gott bröd och aioli. Hacka och fräs 2 vitlöksklyftor, 1 strimlad fänkåloch 1 pkt saffran i lite olja. Häll i grönsakerna, 400 g fisk skuren i bitar (3x3 cm) och eventuellt skaldjur. Koka upp och låt småkoka under lock i ca 4-6 min. 1 st fänkål. 1 paket saffran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.