Receptet kommer från ett inlägg på Facebook-gruppen LCHF – Tips, pepp och recept. Gratängen serverades med blomkålsmos och ris, men passar säkert bra att ätas utan tillbehör också
Krydda med salt, peppar och ev lite muskot. Servera med fisk och kokt ägg. Här är en klassiker från när jag var liten och som man fick när man bodde hemma
Hittade ett recept på nätet, men hade inte grön el röd currypasta, så då blev det en egen variant med vanlig curry, ingefära och krispig chilirödkål som tillbehör
Skär broccolin i mindre bitar och häll i den och spenat tillsammans med löken. Mixa med en mixerstav tills soppan är slät och smaka av med salt och peppar
En fiskgratäng får ni idag, en med lax, krämig citronsås och mos smaksatt med dill och citron. Helt och hållet är receptet från fruns egna hjärna, litte sånt och litte sånt ihop med det mest perfekta gratängmoset som någonsin sett dagens ljus - och voilà - en fiskgratäng var skapad
Lite frys- och kylskåpsrensning resulterade i en riktigt god gratäng med milda, goda smaker. 4 portioner 4 portionsbitar lax 2 dl creme fraiche 1,5 dl grädde 150 gram färskost med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.