En fiskgratäng får ni idag, en med lax, krämig citronsås och mos smaksatt med dill och citron. Helt och hållet är receptet från fruns egna hjärna, litte sånt och litte sånt ihop med det mest perfekta gratängmoset som någonsin sett dagens ljus - och voilà - en fiskgratäng var skapad
Lite frys- och kylskåpsrensning resulterade i en riktigt god gratäng med milda, goda smaker. 4 portioner 4 portionsbitar lax 2 dl creme fraiche 1,5 dl grädde 150 gram färskost med
Servera den gärna med en sallad på rucola med lite olivolja och vinäger. 1Häll blandningen över laxen och räkorna och toppa med riven parmesanost. 1Garnera gratängen med färsk basilika
Smaka av med salt peppar och citronpeppar. Blanda i en kastrull grädde, crème fraiche, lite gurkmeja för färgen, (Färgen blir starkare när det blir varmt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.