En fiskgratäng får ni idag, en med lax, krämig citronsåsoch mos smaksatt med dill och citron. Helt och hållet är receptet från fruns egna hjärna, litte sånt och litte sånt ihop med det mest perfekta gratängmoset som någonsin sett dagens ljus - och voilà - en fiskgratäng var skapad
Sila av och mosa grönsakerna (jag brukar använda elvisp) med äggula, parmesan och smör. Skär broccoli och blomkål i buketter och koka mjuka i några minuter
Är hemma en kort sväng innan jag ska i väg och äta pasta med jobbet och direkt därifrån ska jag på möte med Astma- och allergiföreningen för att forsätta planera föreningens familjeläger/slalom-resa
Lite frys- och kylskåpsrensning resulterade i en riktigt god gratäng med milda, goda smaker. 4 portioner 4 portionsbitar lax 2 dl creme fraiche 1,5 dl grädde 150 gram färskost med
Servera den gärna med en sallad på rucola med lite olivolja och vinäger. Blanda crème fraiche, vispgrädde, hackad basilika, soltorkade tomater, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.