13 msk
olivolja Så här gör du Dela blomkålen och broccolin och koka dem tills de blir mjuka. Häll av vattnet och mixa kålen tillsammans med majonnäs. Smaka av med salt, peppar och citronsaft. Salta och peppra laxfiléerna lite lätt och stek dem i smör eller kokosolja. Koka upp vatten och häll över de gröna ärtorna. Häll sedan av vattnet och häll på lite olivolja. Salta och peppra. Servera laxen med moset och de gröna ärtorna. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 101
4 Potatis 900 g fast potatis 3 morötter Majonnäs 1 ask färsk dill (à 20 g) 1/2 citron 1 1/2 dl majonnäs salt och peppar 250 g körsbärstomater Torsk ca 600 g torsk 1 msk olja Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Nedan får du ett recept på en god laxfilémed soltorkade tomater, basilika och fetaost. Idag har jag varit ledig och började dagen med att äta en mysig hotellfrukost med min syster
Häll av mjölken och mixa purén med smör och smaka av med persilja och lite vitpeppar. Lägg laxfiilén i en smord ugnsform, ringla lite olivolja över och salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.