Laxfilé med blomkåls- och broccolimos

mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 11 stånd broccoli

  • 11 dl majonnäs
  • 1
 salt och peppar

  • 1 saft av citron

  • 1 smör eller kokosfett att steka i

  • 1300 g små fina gröna ärtor

  • 13 msk olivolja
Så här gör du Dela blomkålen och broccolin och koka dem tills de blir mjuka. Häll av vattnet och mixa kålen tillsammans med majonnäs. Smaka av med salt, peppar och citronsaft.
 Salta och peppra laxfiléerna lite lätt och stek dem i smör eller kokosolja.
 Koka upp vatten och häll över de gröna ärtorna. Häll sedan av vattnet och häll på lite ­olivolja. Salta och peppra.
 Servera laxen med moset och de gröna ärtorna. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 101

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.