Laxcheesecake med pepparrot
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 200 g kavring
  • 75 g smör
  •  
  • Fyllning
  • 4 st gelatinblad
  • 200 g kallrökt lax
  • 1 burk(ar) kesella
  • (250 g)
  • 3 dl turkisk yoghurt
  • eller gräddfil
  • 100 g löjrom
  • sikrom eller ofärgad stenbitsrom
  • 2 - 3 msk pepparrot
  • riven
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 krm vitpeppar
  • nymald
  •  
  • Örtgelé
  • 2 st gelantinblad
  • 2 dl persiljeblad
  • basilika eller dill
  • grovhackad
  • 2 dl vatten
  • 3 krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.