Mycket god. Till 8 pers. 5 skivor kavring300 g philadelphia3 dl gräddfil2 dl CF1 dl grädde2 burkar kräftstjärtar2 st vårlök 1 röklök3 gelantinblad½ dl färsk dillDenna kräver minst 6 timmar i kylen
Så här gör du Börja med att lägga potatisen i en stansform och tryck till lite lätt, lägg sedan äggen ovanpå potatisen, strö over hackad gräslök och sist matjessillen
Bilden på Annelis laxcheesecake får ni ha överseende med, vi lovar att kvalitén på bilden absolut inte alls har något att göra med kvalitén och smaken på laxtårtan, för halligalligod var den verkligen
Den här goda laxcheesecaken hade vi med oss till midsommarfesten. 8-10 portionerBotten200 g kavring75 g smörFyllning3 gelatinblad 300 g rökt lax400 g Philadelphiaost3 dl créme fraiche3 msk riven pepparrot3 msk finhackad dill1 lime1 liten rödlökGarnering1 burk stenbitsromCitronskivor2 dl handskalade räkor250 g rökt laxLite dillSmält smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.