Klicka på avokadomoset och toppa medtunnskivad rödlök. Mixa laxen i matberedare eller medstavmixer. Skär rödlöken fintoch blanda ner den ivitkålssalladen
Blanda alla ingredienseroch smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Salt och peppar. 1 L rivenvitkål. 4 stjälkar blekselleri. 1 L rivenvitkål. 4 stjälkar blekselleri
Jag gjorde den populära kålsalladenmedsyrliga smaker från kiwiochlime. Välmogen avocado binderlika bra som majonnäs i en sån här sallad, så den blir ett bra alternativ för den som inte tål ägg
Blanda alla ingredienseroch smaka av med salt och peppar. Salt och peppar. Salt och peppar. 1 L rivenvitkål. 4 stjälkar blekselleri. 1 L rivenvitkål. 4 stjälkar blekselleri
Den ger salladen en spännande smak med karaktär samtidigt som den binder samman spenaten, mangolden, mache eller vad jag nu har för bladgröntisalladen för dagen
Klä en bakform med bakplåtspapper, stjälp i smeten och fördela den jämnt. När löken börjar blifärdig, skärs majskornen loss från majskolvarna och läggs ner i löken för ytterligare några minutersstekning
Servera med färsk baguette eller liknande bröd. Inte behöver man glömma sallader bara för att det spöregnar och är kallt ute, inte - servera salladen varm, bara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.