Laxbullar med potatismos, dillsås och purjolök
COOKED
COOKED
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 450 g lax
  • 100 g kolja
  • 2 msk salt
  • 1 äggvita
  • 5 dl grädde
  • Dillsås
  • 2 dl vitt vin
  • 1/2 gul lök, hackad
  • 1 dl rotselleri, grovt skuren
  • 2 tsk fiskbuljong
  • 2 dl grädde
  • 1/2 dl dill, fint skuren
  • salt och peppar
  • Potatismos
  • 600 g potatis, av mjölig sort
  • 25 g smör
  • smör
  • 2 1/2 dl mjölk
  • Purjolök
  • 20 cm purjolök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.