Laxbit med vitlökssparris och kall yoghurtsås. Stek/Grilla fisken, salta och peppra med citronpeppar. Blanda matlagningsyoghurt med en hackad salladslök
Blanda potatis och gulbetor med olja, salt och peppar och bred ut på en plåt med bakplåtspapper. Dela laxen i fyra bitar och krydda med salt och peppar
Gnugga brödskivan med en delad vitlöksklyfta och droppa över olivoljan. Vänd ner den, värm på spenaten och smaka av med salt och peppar när det är dags att äta
Lägg de tinade laxbitarna, i en smord ugnsform. Servera med potatis/ris och sallad. 150 gram philadelphiaost med gräslök. 150 gram philadelphiaost med gräslök
Lägg laxbitarna i en smord ugnsform. Krydda med salt och citronpeppar. Lägg tillbaka laxen i formen och servera med t ex kokt ris och kokt broccoli och gröna bönor
Jag brukar aldrig panera laxbitar. Idag blev det panerad lax med hemlagad romsås. Dem såg dessutom inte ut som dem vanliga laxbitarna som säljs i fyrpack
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.